69 35 45 60 post@fjeldstad-bygg.no

Gardinlengder – Myk innramming av vinduene.

Årets store trend er gardiner, alt fra lette hvite lengder med linfølelse til mer pompøse uttrykk. Gardinlengder gir dine vinduer en perfekt innramming som fyller både funksjon og estetikk. Gardiner tilfører en spesiell eleganse, kosefaktor og varme. Om du lar gardinene løpe fra tak til gulv gir det en fantastisk effekt og får rommet til å føles større. Dessuten hjelper gardinene med å forbedre rommets akustikk.

 

Manges drøm en deilig hotellfølelse på sitt eget soverom eller lounge-stemning i stuen. Ved å henge gardinlengdene på en skinne kan man enkelt oppnå dette. Her finnes det både manuelle og motoriserte løsninger. Velg mellom et stort utvalg av vev med ulik lys-gjennomslipp, bland gjerne tette – med lette gardinlengder eller kombiner gardinlengdene med annen solskjerming, som for eksempel plisségardin, rullegardin eller en liftgardin. Uansett vev kan du være trygg på din favoritt, samtlige vev er nemlig flammehemmende.

En modell for hver smak –
Velg mellom fem ulike gardinmodeller, alt fra tradisjonell rynkebåndsgardin til trendy loungegardin.


Swinggardin

Gardinen har et transparent Swingbånd påsydd, samt påmonterte rynkebåndskroker. Bruker med fordel sammen med Glidere på snor og gardinskinne for å skape den mye omtalte loungegardinen, men fungerer også til ringer på gardinstang.

Gardin med glidere på bånd

Gardinen har et transparent glidere på bånd påsydd og fungerer sammen med en såkalt smalsporsskinne.

Rynkebåndsgardin

Gardinen har et transparent rynkebånd påsydd og brukes sammen med valgfrie fingerkroker. Denne gardinen passer derfor både til gardinskinne og gardinstang.

Gardin med fastsydde rynker

Gardinen har faste, sydde rynker og en justerbar påmontert krok bak som passer til både gardinskinne og gardinstang.

Maljegardin

Som navnet avslører har denne gardinmodellen påmontert maljer i stål (40 mm innerdiameter) og passer derfor til gardinstang.

Bli inspirert på Luxaflex sine nettsider: https://www.luxaflex.no/