69 35 45 60 post@fjeldstad-bygg.no

Gardiner For Deg Som Elsker Dingser

Tenk nytt om velvære i hjemmet

Vi har etter hvert vent oss til at teknologi gjør hjemmene våre intelligente ved å koble varme, lys, lyd og annen elektronikk til Wi-Fi-nettverket slik at enhetene kan snakke sammen og hjelpe oss i hverdagen. Gardiner er intet unntak.

En elektrisk gardin gir nye muligheter for å realisere drømmen om et imponerende smart home hvor gardinene senker, hever, vipper og dreier seg automatisk etter døgnrytmen din og behovene dine. Det gjør hverdagen lettere og mer komfortabel.

Gardiner kan mye mer enn du tror

Automatiske gardiner kan hjelpe deg med mer enn du umiddelbart forestiller deg – og komfortnivået stiger markant med en intelligent løsning.

Gardinenes oppgave er ikke lenger bare å sikre deg privatliv, solavskjerming eller en flott innramming av vinduene, men å gi deg full kontroll med trådløs betjening, stemmestyring og synkron kommunikasjon mellom gardinene. Automatiske gardiner kan kobles til Google Home og andre digitale assistenter. Det vil føles som å ha en butler som styrer gardinene etter ditt velbehag.

Sveip etter behov

Du kan stille inn smart home-gardinene dine til en bestemt ukedag, bestemte tidspunkter på dagen, etter solnedgang eller soloppgang, til filmkvelden, lesing, spill eller når det er tid for en middagslur. Det sikrer deg en perfekt stemning morgen, middag og kveld.

Du gjør innstillingene dine i PowerView® appen, og betjener gardinene ved å sveipe på mobilen din eller nettbrettet ditt, eller kontrollerer dem med en Pebble® fjernbetjening. Du kan både styre Wi-Fi-gardiner enkeltvis eller få dem til å snakke sammen synkront rom for rom.

Fremtidens gardiner er smarte

Med intelligente smart home-gardiner blir du litt ekstra stolt av gardinene i hjemmet ditt. Teknikken kombinerer estetikk med blendende funksjonalitet – det gir følelsen av velvære en kraftig boost.

Intelligente gardiner er alt annet enn stygge, mekaniske gardiner. Her er har vi gjort oss flid med alle detaljer, farger og design. Med PowerView® kan du forvandle de fleste typer av gardiner til intelligente løsninger:

• Rullegardiner
• Duette® gardiner
• Plisségardiner
• Silhouette® gardiner
• Twist® gardiner
• Lamellgardiner
• Persienner
• Liftgardiner
• Gardinlengder

Power Viuw kontroll